"Ik ben de liefde
De machtigste drijvende kracht
achter elke handeling"

St Germain

Français

Gastenboek

gastenboek tekenen

Dries en Maya schreef op donderdag, 04 januari 2018:
Bijzonder!
Ons zoontje had al wekenlang "zenuwtrekken". hij maakte piepgeluidjes, bij elk woord klonken harde klanken, keel schrapen, soms raar ademen,... We voelen dat er veel spanning zat en we probeerden hem telkens rustig te maken, maar dat hielp helemaal niet voldoende. Ook de osteopaat kon niet voldoende helpen.
Toen besloten we naar Rita te gaan. Zij zag de grote spanning die op zijn keel zat en kon ook de oorzaken zien, en helpen aanpakken.
Onze zoon reageerde bijzonder goed op de sessie! Diezelfde dag nog stopten alle geluidjes en gedrag!!! En ons zoontje kwam stralend thuis van school; en hij loopt sindsdien vaak te zingen en te neuriëen. Zoals ik al eens schreef: Toveren bestaat!! En bij Rita komt dat niet over als acracadabra, maar als iets héél natuurlijks.
Grote dankuwel voor uw werk,
Dries en Maya


Maya Tinel schreef op vrijdag, 10 maart 2017:
Een sessie bij Rita, dat is echt "toveren"!
Je kunt je niet voorstellen hoe snel je een grote berg of dikke mist kunt oplossen, en je weer zon ziet verschijnen...
Naturel, eenvoudig en zó diepgaand.
Dank u voor al die wijze lessen
Namaste


Caroline schreef op woensdag, 28 december 2016:
Lieve Rita,
Ik ben zo blij dat ik je ken. Jij weet altijd de juiste snaar te raken en me weer op de been te helpen! Jouw woorden zijn helend!! Dankjewel lieve vriendin xxx
Caroline


Joke schreef op donderdag, 22 december 2016:
Als mensen me vragen waarvoor ik het voorbije jaar enorm dankbaar ben, is bij jou op sessie komen één van die dingen. In woorden beschrijven wat elke sessie bij mij allemaal teweeg heeft gebracht, kan ik niet. Wat ik wel weet dat het me enorm blij heeft gemaakt en dat je mij terug in de goede richting hebt gestuurd.
Dank u!
Een dikke knuffel.
Tot volgend jaar!
X x x


joost vandeputte schreef op dinsdag, 24 december 2013:
Rita , dank je wel , na jaren zoeken ben ik er eindelijk in geslaagd mijn zeeeeer oud trauma los te laten , mede dankzij jouw hulp .

namaste jo


Fanny schreef op donderdag, 23 september 2010:
Hey Rita,

Toen ik mijn eerste afspraak met u maakte voor een aurareading en healing, wist ik totaal niet wat ik ervan moest verwachten. Toch had ik een sterk gevoel dat ik deze moest laten doen. De vele raakpunten die je me vertelde, deden me geloven dat jij me als eerste persoon ECHT begreep... Ik was versteld wat je me over mezelf kon vertellen en ik was nog meer versteld dat je ook effectief aan mijn emotionele gevoelsproblemen ook Echt iets kon doen!!! Je hebt me niet alleen gewoon verteld wat ik voel, je hebt er effectief ook iets mee gedaan.Het is voor mij wel eventjes wennen om mijn oude gevoelens/denkwijze/handelswijze los te laten, maar ik ben er klaar voor. Ik dank je hier oprecht voor en zie enorm uit naar onze volgende afspraak.Mogen nog heel veel mensen verlichting vinden bij u, je gebruikt je gaven op de juiste wijze. Dat maakt jou een prachtmens.


Mr Mong schreef op dinsdag, 28 april 2009:
Elektriciteit

Lachen en huilen is de wisselstroom die aangesloten is op het hart.

groetjes


Mieke Benton schreef op maandag, 14 januari 2008:
Rita dat is zo grappig en leuk. Ik kijk op het internet naar "Redevoerigen over de Ik ben tegenwoordigheid. Omdat ik dit boek in het Nederlands heb reeds vele jaren. Ik nam het recent weer en op en zag op de voorpagina iets geschreven en ondergetekende "Rita". Ik wist niet meer wanneer en van waar dat boek kwam. Toen ik hier zopas het net verkende en de titel zag vermeld bij je website viel "mijne Frank". Ah Rita Helsen! Ik herinner me dus niet meer wanneer je me dit boek gaf. Maar het valt perfect samen met de praktijk die ik nu doe. ONgeloofelijk. Dus nogmaals bedankt en ik hou je op de hoogte. Mieke


Vandevyvere Gerd schreef op woensdag, 17 oktober 2007:
Beste Rita,
Ik voel en weet dat ik bij jou moet zijn.Telkens voel ik me lichter wanneer ik terug naar huis ga en hoor je stem nog zingen in mijn oren .
Dank je wel.


Said schreef op vrijdag, 08 juni 2007:
Nice site.


1 | 2