"Ik ben de liefde
De machtigste drijvende kracht
achter elke handeling"

St Germain

Fran├žais

Reiki

Reiki is de universele levensstroom bij jezelf of een ander activeren door handoplegging. Door zich over te geven aan deze stroom schep je een diepe ontspanning waardoor er genezing mogelijk is op alle vlakken. Het is een manier om je levenskracht te vergroten, je weerstand te verhogen en een ondersteuning om spanning , angst en problemen los te laten.

Reiki geven en ontvangen is de universele stroom steeds meer en meer toelaten in je dagelijks bestaan. Het wordt een krachtbron waarmee je jezelf steeds meer gaat uitdrukken in een helder weten dat jij die Krachtbron bent.

Je haalt bewuster reiki in je leven door inwijding.

Eerste graad: helpt je om reikibeoefening helemaal te integreren in jezelf en je leefwereld. Tijdens de inwijding zijn 4 inwijdingsmomenten voorzien. Hierbij wordt je energie geopend naar bewuster omgaan met de levensstroom. Daarnaast krijg je alle concrete informatie over Reiki en wordt er voldoende ruimte voorzien voor het beleven en delen van je persoonlijk proces.

Tweede graad: biedt een verdieping aan in je beoefening van Reiki. Je krijgt kennis van de symbolen van Reiki en hoe je die gebruikt in behandelingen van jezelf of anderen.

Derde graad: bevestigt je keuze om mensen in te wijden en daardoor een stuk te begeleiden om zichzelf als bron van onvoorwaardelijke Liefde te herkennen.